Sborový víkend: 3. - 5. 5. 2019, středisko Černá Hora

Sborový víkend: 3. - 5. 5. 2019, středisko Černá Hora

Sborový víkend bude mít téma - MOUDROST NA KAŽDÝ DEN. V Přísloví 16:16 je uvedeno, že získat moudrost je lepší než ryzí zlato. Budeme tak společně hledat moudrost, která nám může být velmi cennou pomocí v našich životech. Věřím, že budeme mít opět velmi silný čas s Bohem, ale také si užijeme legraci, přátelství, grilování či výlet. Letos si budeme sloužit sami. Naší touhou je, aby s námi opět jela i mládež jako v předchozích letech.
Kemp World of Life se nachází 2km západně od Černé Hory, ležící severně od Brna. Areál umožňuje ubytování v budově (s topením) a v chatkách (bez topení, možnost vlastních el. ohřívačů). K dispozici jsou v budově rekonstruované pokoje - 10 sedmilůžkových pokojů a 1 dvoulůžkový pokoj a 9 pětilůžkových chatek. V areálu je tenisové a fotbalové hřiště, hřiště na plážový volejbal, horolezecká stěna a několik stolních her a ping-pongový stůl. Sociální zázemí pro chatky je společné v přízemí budovy (sprchy s teplou vodou, WC) a pro pokoje jsou společné sociální zařízení na patře.
Prosím, abyste do střediska přijeli v pátek nejlépe mezi 15 až 18 hodinou a odjížděli až po společném obědě v neděli.

Doplňující informace:
V případě vážných důvodů je možná účast pouze v jednotlivých dnech. Pokud byste měli vážné finanční problémy s úhradou, tak se na nás obraťte o pomoc. Černá Hora je dobře dopravně obslužné místo i autobusem, vlaková zastávka zde není, případný dovoz do areálu ze zastávky zabezpečíme. Zvířata nejsou překážkou.
Je možné přihlásit najednou celou rodinu, pokud budete mít stejnou stravu a ubytování. Pokud by se to lišilo, tak se přihlaste samostatně.
Případné dotazy napište na lucbal222@gmail.com